Parmezanova krema – vaša nova najljubša omaka, ki jo boste z veseljem dodajali v svoje najljubše testenine, na vaše najljubše sirove plošče in v vaše najljubše pečene “grilled cheese” sendviče!
Parmezanova krema – vaša nova najljubša omaka, ki jo boste z veseljem dodajali v svoje najljubše testenine, na vaše najljubše sirove plošče in v vaše najljubše pečene “grilled cheese” sendviče!
Moja parmezanova krema je gosta, polnaaaa pravega parmezana in res noro okusna!
Pripravljena je iz 5 osnovnih seestavin, v manj kot 15 minutah, uporabite pa jo lahko na 101 način.
Odlična je kot omaka testeninam, kot omaka oz. “dip” za tortilje, kot namaz za “grilled cheese” sendviče, kot namaz za popečene kruhke ali za kanapeje.
Možnosti je ogromno, najboljša pa je kar na žlico!
Moja parmezanova krema je gosta, polnaaaa pravega parmezana in res noro okusna!
Pripravljena je iz 5 osnovnih seestavin, v manj kot 15 minutah, uporabite pa jo lahko na 101 način.
Odlična je kot omaka testeninam, kot omaka oz. “dip” za tortilje, kot namaz za “grilled cheese” sendviče, kot namaz za popečene kruhke ali za kanapeje.
Možnosti je ogromno, najboljša pa je kar na žlico!
Spodaj vas čaka recept za najboljšo pravo parmezanovo kremo, na blogu pa imam objavljene tudi recepte, kjer lahko uporabite parmezanovo kremo.
Parmezanova krema
Parmezanova krema – vaša nova najljubša omaka, ki jo boste z veseljem dodajali v svoje najljubše testenine, na vaše najljubše sirove plošče in v vaše najljubše pečene “grilled cheese” sendviče!
Parmezanova krema – vaša nova najljubša omaka, ki jo boste z veseljem dodajali v svoje najljubše testenine, na vaše najljubše sirove plošče in v vaše najljubše pečene “grilled cheese” sendviče!
Moja parmezanova krema je gosta, polnaaaa pravega parmezana in res noro okusna!
Pripravljena je iz 5 osnovnih seestavin, v manj kot 15 minutah, uporabite pa jo lahko na 101 način.
Odlična je kot omaka testeninam, kot omaka oz. “dip” za tortilje, kot namaz za “grilled cheese” sendviče, kot namaz za popečene kruhke ali za kanapeje.
Možnosti je ogromno, najboljša pa je kar na žlico!
Moja parmezanova krema je gosta, polnaaaa pravega parmezana in res noro okusna!
Pripravljena je iz 5 osnovnih seestavin, v manj kot 15 minutah, uporabite pa jo lahko na 101 način.
Odlična je kot omaka testeninam, kot omaka oz. “dip” za tortilje, kot namaz za “grilled cheese” sendviče, kot namaz za popečene kruhke ali za kanapeje.
Možnosti je ogromno, najboljša pa je kar na žlico!
Spodaj vas čaka recept za najboljšo pravo parmezanovo kremo, na blogu pa imam objavljene tudi recepte, kjer lahko uporabite parmezanovo kremo.
Za vas imam dva vrhunska recepta: odlične testenine z domačim pestom in parmezanovo kremo ter testenine s česnovo omako in parmezanom. Oboje res božansko in pripravljeno noro hitro!
Spodaj vas čaka recept za najboljšo pravo parmezanovo kremo, na blogu pa imam objavljene tudi recepte, kjer lahko uporabite parmezanovo kremo.
Za vas imam dva vrhunska recepta: odlične testenine z domačim pestom in parmezanovo kremo ter testenine s česnovo omako in parmezanom. Oboje res božansko in pripravljeno noro hitro!
Parmezanova krema oz. omaka
Nina ZorčičSestavine
Postopek
Preberite še: