Imate hude ideje in iščete nekoga,

ki bi vam jih pomagal uresničiti?

Ker sem vedno noro vesela novih izzivov pri fotografiranju ali kreiranju jedi, novih sodelovanj in projektov, kjer se lahko bolje spoznamo ter skupaj ustvarjamo božanske vsebine, vas izzivam, da se mi predstavite in mi zaupate vaš hud projekt, pri katerem bi vam lahko pomagala!
Z največjim veseljem vaše ideje spremenim v božanske vsebine!
Veselim se raznovrstnih sodelovanj - najraje sklepam dolgoročna sodelovanja, na voljo pa sem tudi za kratke ali občasne projekte.
Sodelujemo pa lahko na različne načine. Za vas lahko ustvarim kvalitetne vsebine po vaši viziji, ki se bodo popolnoma prilegale vaši blagovni znamki in za vašo lastno rabo. Okusne zgodbe pa lahko ustvarjamo tudi skupaj - to vsebino delim potem tudi jaz na svojem blogu, spletni strani in na družabnih omrežjih.
  Zaupajo mi

  Moja vizija

  Ukvarjam se s fotografijo hrane in kreiranjem receptov, največkrat so to sladice, preprosta kosila ter razni sladki in slani prigrizki.
  Ustvarjam raznovrstne recepte (klasične, zdrave, proteinske, LCHF, veganske brezglutenske, brez sladkorja itd..), saj zelo rada eksperimentiram z drugačnimi, posebnimi sestavinami in se učim novih kuharskih veščin.
  Še raje pa ustvarjeno božansko hrano predstavim ljudem na takšen način, da se ji res ni mogoče upreti!
  S pomočjo fotografije želim ljudem približati peko in jih navdušiti za ustvarjanje v kuhinji. Prav tako pa jim želim skozi fotografijo predstaviti zgodbo, ki se skriva za ustvarjeno jedjo in občutek zadovoljstva, ki ga bodo izkusili ob pripravi in uživanju jedi.

  S čim se ukvarjam? 

  Ukvarjam se z razvojem receptov, stiliziranjem hrane, fotografiranjem hrane za spletne strani, menije in revije in snemanjem video receptov. Prav tako z veseljem sodelujem v kampanjah v družabnih medijih za razne blagovne znamke, testiram nove produkte, obiščem nove gostinske obrate ali pomagam širiti ozaveščenost o produktih kot ambasador določene blagovne znamke.
  Fotografije, video in ostale vsebine lahko ustvarim v podobi, ki ustreza vaši znamki, lahko pa smo pri ustvarjanju vsebin kreativni, inovativni in drzni.
  Ker mi je zaupanje bralcev in sledilce ter vzdrževanje enotne podobe lastne znamke izredno pomembno sodelujem samo s podjetji in produkti, ki sovpadajo z mojo podobo in načeli ter sem nad njimi iskreno navdušena.

  Slani, sladki in mešani narezki po naročilu za razne priložnosti. Za ponudbo jedi in cenik storitev mi pišite na zgornji kontaktni obrazec ali neposredno na email – v povpraševanje prosim vključite želen tip narezka (sladek, slan, mešan), velikost (št. oseb), datum (kdaj bi ga potrebovali) in druge posebnosti, v kolikor so.
  Zelo rada eksperimentiram in ustvarjam recepte z novimi, posebnimi ali drugačnimi sestavinami, prav tako pa se rada lotim tudi klasičnih receptov in jim dodam malo svojega pridiha. 
  Razvijanje receptov za blagovne znamke za uporabo v reviji, na spletni strani ali na družbenih omrežjih. Za vas razvijem recept z uporabo vašega izdelka ali vam pomagam pri promociji raznih izdelkov, posebnih sestavin itd.
  Fotografiram recepte oz. hrano, ki jo za vaše potrebe pripravim sama in, hrano, pripravljeno v restavracijah za potrebe menijev, spletnega oglaševanja in objave na družbenih omrežjih.
  V kolikor potrebujete privlačne fotografije vaše restavracije, kavarne, bara itd. ali hrane za menije, spletne strani in družbena omrežja sem na voljo. Prostor in hrano lahko fotografiram .v stilu, ki sovpada z vašo podobo ali pa se lotimo novega stila in osvežimo vašo znamko
  Ker smo ljudje vizualno naravnani in najprej jemo “z očmi” se držim načela, da mora biti hrana tako okusna in božanska, kot tudi vizualno lepa in privlačna. Za vas z veseljem stiliziram hrano za potrebe reklam, revij, restavracij, kavarn, storitve dostave hrane itd.
  Snemanje video receptov je postalo zelo priljubljeno, saj na takšen način najlažje prikažemo kako preprosto je ustvariti božansko sladico ali drugo jed z uporabo vaših produktov.
  Za vas lahko posnamem video recepte popolnoma prilagojene za platformo, kjer jih boste uporabili – daljše, bolj nazorne video recepte, kjer je podrobno predstavljen celoten proces priprave jedi ali kratke (pohitrene) video recepte čisto preprostih jedi za TikTok ali Instagram družbeno omrežje.
  V kolikor bi želeli iskreno oceno vašega produkta na mojih družbenih omrežjih ali spletni strani ga z veseljem testiram in predstavim s pomočjo fotografije ali video vsebine.Prav tako lahko s pomočjo produkta kreiram recept in ga predstavim svojim bralcem.
  Ker sem strasten jedec oz. velik “foodie” z veseljem obiščem vašo gostinsko nastanitev in svojo izkušnjo delim na svoji spletni strani in družbenih omrežjih. Svojo izkušnjo lahko delim s pomočjo fotografije ali video vsebine, na voljo pa sem tudi za profesionalna fotografiranja restavracij in drugih gostinskih obratov. Več o tem spodaj.
  Na svojih družbenih omrežjih in spletni strani z veseljem predstavim produkte, ki sovpadajo z mojo podobo in produkte, nad katerimi sem iskreno navdušena.
  S pomočjo fotografije, receptov in produktnih fotografij lahko mojim bralcem in sledilcem predstavimo prednosti in uporabnost vaših produktov.
  Odprta sem tudi za sodelovanja na način ambasadorstva, saj imam najraje dolgoročna sodelovanja, kjer se lahko z izbrano znamko povežem in res dobro spoznam produkte.
  Kot ambasador vaše znamke bom o kvaliteti in uporabnostih vaših produktov svoje mnenje delila na vseh svojih kanalih v največjem obsegu.
  Posodabljam…
  • No products in the cart.