Preprosto Božansko

12,99

opomba: Za plačilo po predračunu mi pišite na info@ninazorcic.si ali na Instagram profil @ninazorcic.

E-knjiga Preprosto Božansko vsebuje kar 12 receptov, vsi recepti pa so polni prave čokolade, domače karamele in gladkih krem.. skratka res BOŽANSKI. Izbrane kombinacije okusov vedno prepričajo množice, zato komaj čakam, da se lotite sladkega ustvarjanja!

V knjigi vas čaka recept za odlične “fudgy” piškote, za pite s peko in brez, za klasičen in
mini sočen čokoladni biskvit, za mini lava cakes-e, za katere ne potrebujete pekača, za klasičen in ultra čokoladen Cheesecake, za sadne in čokoladne pite, za klasične in polnjene brownije – končno boste imeli vse svoje najljubše sladice na enem mestu!

Prav tako z vami delim recepte za tri različne karamele – goste in vedno tekoče, dva recepta za najbolj svilnati kremi – čokoladno in vaniljo ter tri recepte za frostinge oz. kreme, ki NE vsebujejo masla

Na 77 straneh vas, poleg božanskih slik ob katerih se vam bodo sedile sline, čakajo tudi najbolj preprosti a hkrati najbolj božanski recepti, ki jih lahko ustvarite kadarkoli in iz sestavin ter dodatkov, ki so vedno pri roki. Poleg točnih sestavin, katere sem uporabila, vedno navedem tudi možne zamenjave ter izdelke, s katerimi sestavina ni zamenljiva, saj vam želim peko res olajšati. Postopki so opisani zelo podrobno, prav tako pa z vami delim vso svoje znanje in ogromno nasvetov za pripravo NAJBOLJŠIH sladic.

Opomba: Za plačilo po predračunu mi pišite na info@ninazorcic.si ali na Instagram profil @ninazorcic.

  

Za vas sem ustvarila 12 preprostih, a hkrati božanskih receptov, ki so skrbno testirani, preverjeni in vedno zagotovijo uspeh!

Vse sladice so polne prave čokolade, domače karamele in gladkih krem.. res BOŽANSKE. Izbrane kombinacije okusov vedno prepričajo množice, zato komaj čakam, da se lotite sladkega ustvarjanja!

Kljub temu, da so sladice pripravljene preprosto, brez posebnih pripomočkov ali sestavin, so res posebne, noro božanske in skratka, POPOLNE!

V knjigi vas čaka recept za odlične FUDGY piškote, za pite s peko in brez, za klasičen in mini sočen čokoladni biskvit, za mini lava cakes-e, za katere ne potrebujete pekača, za klasičen in ultra čokoladen Cheesecake, za sadne in čokoladne pite, za klasične in polnjene brownije. Vsi recepti za najboljše sladice sedaj na enem mestu!

Prav tako z vami delim recepte za tri različne karamele – goste in vedno tekoče, dva recepta za najbolj svilnati kremi – čokoladno in vaniljo ter tri recepte za frostinge oz. kreme, ki NE vsebujejo masla.

V e-knjigi vas čaka res ogromno različnih receptov, ki si jih lahko prilagodite po svoje. Vsak poseben na svoj način, včasih z malo drugačnimi, a vrhunskimi kombinacijami okusov.

Želela sem kreirati recepte, ki jih lahko ustvarite kadarkoli in iz sestavin ter dodatkov, ki so vedno pri roki. Poleg točnih sestavin, katere sem uporabila, vedno navedem tudi možne zamenjave ter izdelke, s katerimi sestavina ni zamenljiva.

Postopki so opisani RES podrobno, prav tako pa z vami delim vse nasvete za pripravo NAJBOLJŠIH sladic!

Vso svoje znanje delim z vami, saj si iskreno želim, da bi vam sladice uspele, da bi se z njimi sladkali in v njih uživali, če pa s tem vzbudimo še malo dodatne motivacije in želje za peko in ustvarjanje, pa še toliko bolje.

SKU: 101-1 Category: Tags: , ,
Posodabljam…
  • No products in the cart.