Tokrat imam za vas recept za lahko “pizzo” v ponvi! Potrebujete Naturetino Lušt paradižnikovo omako, zelenjavo po izbiri, popečeno perutninsko meso, ogrsko salamo (ali po izbiri) in svežo mozzarello! Za piko na i pa svetujem še Naturetine šampinjone v kisu, ki pa jih dodajte na koncu, da poskrbijo za svež dodatek.
Vse te sestavine zmešate v ponvi ali v pekaču in popečete v pečici. NORO kako okusna in sočna kombinacija nastane! Postrezite s popečenimi kruhki in uživajte v božanskem obroku.
Recept za vaše naslednje kosilo vas čaka spodaj!
Ta jed je pripravljena res hitro in preprosto - prav tako pa se lahko poigrate s sestavinami. Namesto puranjega mesa lahko uporabite goveje ali piščančje. Dodate lahko zelenjavo po izbiri in začinite s svojo najljubšo mešanico začimb. Poleg postrezite spopečenimi kruhki, uživate pa lahko tudi kar tako.
To je le eden izmed ogromno božanskih receptov za kosila, ki sem jih za vas pripravila. Vse recepte najdete tukaj.
2papriki (rumena in zelena ali po izbiri), narezani na majhne kocke
par rezin ogrske salame, narezane na trakce
1dclvode
Za po vrhu
ogrska salama
100g(lahke) sveže mozzarelle, dobro odcejene in narezane na majhne kocke
Dodatno
šampinjoni v kisu Natureta, narezani na rezine ali celi(po okusu)
sveža bazilika
opečeni kruhki
Postopek
V večji ponvi na srednjem ognju segrejte olivno olje. Dodajte rdečo čebulo in pražite par minut, da postekleni. Dodajte meso in začimbe ter premešajte. Pražite 10 minut oz. toliko časa, da se meso popolnoma skuha. Odstavite.
Pečico segrejte na 200 stopinj.
V litoželezni ponvi ali pekaču zmešajte vse za pizza skillet in poskusite. Po želji dodatno začinite. Po vrhu razporedite rezine ogrske salame in posujte z mozzarello. Začinite z origanom in pecite v segreti pečici 20 minut oz. toliko časa, da omaka zavre, sir pa se zlato zapeče. Po potrebi, če se na vrhu nabere odvečna tekočina zaradi mozzarelle, jo odlijte.
Vzemite iz pečice in po vrhu dodajte šampinjone v kisu ter svežo baziliko. Uživajte s popečenimi kruhki.
KLJUČNE BESEDE domača pica, fit pica, lahka pica, pizza v ponvi, skillet pizza
Lahka “Skillet pizza” v ponvi
Tokrat imam za vas recept za lahko “pizzo” v ponvi! Potrebujete Naturetino Lušt paradižnikovo omako, zelenjavo po izbiri, popečeno perutninsko meso, ogrsko salamo (ali po izbiri) in svežo mozzarello! Za piko na i pa svetujem še Naturetine šampinjone v kisu, ki pa jih dodajte na koncu, da poskrbijo za svež dodatek.
Vse te sestavine zmešate v ponvi ali v pekaču in popečete v pečici. NORO kako okusna in sočna kombinacija nastane! Postrezite s popečenimi kruhki in uživajte v božanskem obroku.
Recept za vaše naslednje kosilo vas čaka spodaj!
Ta jed je pripravljena res hitro in preprosto - prav tako pa se lahko poigrate s sestavinami. Namesto puranjega mesa lahko uporabite goveje ali piščančje. Dodate lahko zelenjavo po izbiri in začinite s svojo najljubšo mešanico začimb. Poleg postrezite spopečenimi kruhki, uživate pa lahko tudi kar tako.
To je le eden izmed ogromno božanskih receptov za kosila, ki sem jih za vas pripravila. Vse recepte najdete tukaj.
Lahka "Skillet Pizza" v ponvi
Nina ZorčičSestavine
Popečeno meso
Pizza Skillet
Za po vrhu
Dodatno
Postopek
Preberite še: