Zakaj najboljša? Zaradi najboljše omake z arašidovim maslom, limetinim sokom, kokosovim mlekom in sojino omako!
V kombinaciji z rahlim sladkim krompirjem in hrustljavimi arašidi nastane božanska, zdrava in nasitna pojedina!
NAJBOLJŠA BUDDHA BOWLA na svetu!
Zakaj najboljša? Zaradi najboljše omake z arašidovim maslom, limetinim sokom, kokosovim mlekom in sojino omako!
V kombinaciji z rahlim sladkim krompirjem in hrustljavimi arašidi nastane božanska, zdrava in nasitna pojedina!
Pripravljena noro preprosto!
Mešani kvinoji dodate v pečici pečen sladki krompir, neslane arašide, svež avokado, nariban korenček in najboljšo, domačo arašidovo omako s kokosovim mlekom.
Omaka je pripravljena iz nekaj klasičnih sestavin, v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Pripravljena noro preprosto!
Mešani kvinoji dodate v pečici pečen sladki krompir, neslane arašide, svež avokado, nariban korenček in najboljšo, domačo arašidovo omako s kokosovim mlekom.
Omaka je pripravljena iz nekaj klasičnih sestavin, v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Arašidova omaka je odlična v raznih bowlah s kvinojo, rižem, bulgurjem ali kuskusom, prav tako pa se odlično doda k sladkim dodatkom kot so sladki krompir, buče, korenček itd.
Dodate lahko dodatke po želji: odlično se poda tudi brokoli, koruza, avokado, paprika itd.
Arašidova omaka je odlična v raznih bowlah s kvinojo, rižem, bulgurjem ali kuskusom, prav tako pa se odlično doda k sladkim dodatkom kot so sladki krompir, buče, korenček itd.
Dodate lahko dodatke po želji: odlično se poda tudi brokoli, koruza, avokado, paprika itd.
Tajska Buddha Bowla z arašidovo omako in sladkim krompirjem
Nina Zorčič
Čas priprave 45mins
Čas peke 30mins
Vrsta obroka Kosilo
Količina 2porciji
Sestavine
Buddha Bowla
500gsladkega krompirja
2jedilni žliciolivnega olja
sol in poper po okusu
100gbio mešane kvinoje Eko Škrnicl
Arašidova omaka
240gkokosovega mleka v pločevinki(uporabite strjen del)
Sladki krompir olupite, operite in razrežite na manjše kocke, velike približno 1 cm x 1 cm.
Narezan krompir razporedite po pekaču, obloženem s papirjem za peko. Pokapajte z olivnim oljem in začinite s soljo in poprom. Premešajte in razporedite po pekaču.
Pecite 30-35 minut v ogreti pečici, dokler se krompir ne skuha in zmehča, robovi pa hrustljavo zapečejo.
Medtem pripravite kvinojo. Kvinojo najprej sperite, nato pa jo v manjšem loncu kuhajte, skupaj z zadostno količino vode, vsaj 15-20 minut, dokler ne nabrekne.
Kuhano kvinojo odstavite z ognja in pripravite omako.
V posodi mešalnika ali smoothie makerja zmešajte kokosovo mleko, arašidovo maslo, rdečo curry pasto, sojino omako, kokosov sladkor in sok svežih limet.
Zmešajte, da nastane enotna, gladka krema. Poskusite in po okusu dodajte več limetinega soka.
Sestavite Buddha Bowlo. V skledo dodajte kvinojo, pečen sladki krompir, nesoljene arašide, avokado in nariban korenček. Prelijte z arašidovo omako in posujte z nasekljanimi arašidi. Po želji posujte s črnim sezamom in drobljenimi čili semeni.
Tajska Buddha Bowla z arašidovo omako in sladkim krompirjem
NAJBOLJŠA BUDDHA BOWLA na svetu!
Zakaj najboljša? Zaradi najboljše omake z arašidovim maslom, limetinim sokom, kokosovim mlekom in sojino omako!
V kombinaciji z rahlim sladkim krompirjem in hrustljavimi arašidi nastane božanska, zdrava in nasitna pojedina!
NAJBOLJŠA BUDDHA BOWLA na svetu!
Zakaj najboljša? Zaradi najboljše omake z arašidovim maslom, limetinim sokom, kokosovim mlekom in sojino omako!
V kombinaciji z rahlim sladkim krompirjem in hrustljavimi arašidi nastane božanska, zdrava in nasitna pojedina!
Pripravljena noro preprosto!
Mešani kvinoji dodate v pečici pečen sladki krompir, neslane arašide, svež avokado, nariban korenček in najboljšo, domačo arašidovo omako s kokosovim mlekom.
Omaka je pripravljena iz nekaj klasičnih sestavin, v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Pripravljena noro preprosto!
Mešani kvinoji dodate v pečici pečen sladki krompir, neslane arašide, svež avokado, nariban korenček in najboljšo, domačo arašidovo omako s kokosovim mlekom.
Omaka je pripravljena iz nekaj klasičnih sestavin, v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Arašidova omaka je odlična v raznih bowlah s kvinojo, rižem, bulgurjem ali kuskusom, prav tako pa se odlično doda k sladkim dodatkom kot so sladki krompir, buče, korenček itd.
Dodate lahko dodatke po želji: odlično se poda tudi brokoli, koruza, avokado, paprika itd.
Arašidova omaka je odlična v raznih bowlah s kvinojo, rižem, bulgurjem ali kuskusom, prav tako pa se odlično doda k sladkim dodatkom kot so sladki krompir, buče, korenček itd.
Dodate lahko dodatke po želji: odlično se poda tudi brokoli, koruza, avokado, paprika itd.
Tajska Buddha Bowla z arašidovo omako in sladkim krompirjem
Nina ZorčičSestavine
Buddha Bowla
Arašidova omaka
Dodatki
Postopek
Preberite še: