Božanski, mehki in puhasti krofi – skrivaj brez glutena in čisto brez dodanega sladkorja!
Božanski, mehki in puhasti krofi – skrivaj brez glutena in čisto brez dodanega sladkorja!
Brezglutenski, noro puhast vanilijev biskvit v kombinaciji s stopljeno belo čokolado in jagodami – sanjsko!
Biskvit za krofe je pripravljen v eni posodi in v manj kot 5minutah!
Brezglutenski, noro puhast vanilijev biskvit v kombinaciji s stopljeno belo čokolado in jagodami – sanjsko!
Biskvit za krofe je pripravljen v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Uporabila sem belo čokolado brez dodanega sladkorja iz spletne strani torras.si. V koliko radi pečete ali ste velik ljubitelj čokolade vam toplo priporočam ogled njihove spletne strani. Širok nabor okusov in zelo velika ponudba čokolad za peko.
Uporabila sem belo čokolado brez dodanega sladkorja iz spletne strani torras.si. V koliko radi pečete ali ste velik ljubitelj čokolade vam toplo priporočam ogled njihove spletne strani. Širok nabor okusov in zelo velika ponudba čokolad za peko.
V veliki posodi zmešajte moko, eritritol oz. sladilo po želji, pecilni prašek in sol.
Dodajte jajce, vaniljo, stopljeno in ohlajeno kokosovo olje in mleko.
Vse skupaj s pomočjo železne metlice za stepanje dobro premešajte.
Pekač za krofe zelo dobro naoljite (najlažje je z oljem v spreju), nato pa vanj enakomerno nadevajte maso - iz mase nastane 6 krofov. Maso lahko nadevate z žlico ali s pomočjo dekorirne vrečke za pipetiranje (odrežite rob in nato odmerite maso v vsak modelček). V kolikor uporabljate mehek modelček za krofe vam svetujem, da ga pred tem postavite na trd pekač - s tem boste pekač lažje postavili v pečico, brez da se vam masa razlije.
Pekač postavite v pečico in pecite 14-15 minut oz. tako dolgo, da se robovi krofov obarvajo zlato rjavo.
Pekač vzemite iz pečice, nato pa ga obrnite na pult, da krofi popadajo ven. V kolikor kakšen krof ostane v pekaču, ga s pomočjo nožka spodrezajte ob robu.Dodajte dodatke po izbiri.
Pustite, da se ohladijo.
Ohlajene krofe nato prelijte ali pomočite v stopljeno belo čokolado. Po želji posujte z jagodami v prahu in postrezite.
Brezglutenski krofi z belo čokolado
Božanski, mehki in puhasti krofi – skrivaj brez glutena in čisto brez dodanega sladkorja!
Božanski, mehki in puhasti krofi – skrivaj brez glutena in čisto brez dodanega sladkorja!
Brezglutenski, noro puhast vanilijev biskvit v kombinaciji s stopljeno belo čokolado in jagodami – sanjsko!
Biskvit za krofe je pripravljen v eni posodi in v manj kot 5minutah!
Brezglutenski, noro puhast vanilijev biskvit v kombinaciji s stopljeno belo čokolado in jagodami – sanjsko!
Biskvit za krofe je pripravljen v eni posodi in v manj kot 5 minutah!
Uporabila sem belo čokolado brez dodanega sladkorja iz spletne strani torras.si. V koliko radi pečete ali ste velik ljubitelj čokolade vam toplo priporočam ogled njihove spletne strani. Širok nabor okusov in zelo velika ponudba čokolad za peko.
Uporabila sem belo čokolado brez dodanega sladkorja iz spletne strani torras.si. V koliko radi pečete ali ste velik ljubitelj čokolade vam toplo priporočam ogled njihove spletne strani. Širok nabor okusov in zelo velika ponudba čokolad za peko.
Brezglutenski krofi z belo čokolado
Nina ZorčičSestavine
Biskvit
Preliv
Posip
Postopek
Preberite še: