V seriji novih, dišečih jesenskih receptov imam za vas nekaj res finega - hitro pripravljene in noro luškane mini bučke s pravim bučnim pirejem in polnilom temne čokolade.
S preprostim trikom do najlepše in najhitrejše jesenske sladice - potrebujete samo zobotrebec!
Mini bučke so pripravljene hitro - vse sestavine za bučke zmešajte v posodi in oblikujete kroglice. Kroglicam potem s pomočjo zobotrebca naredite zareze, jih s prstom nežno pritisnete ob dno in nato povaljate v sladkorju (opcijsko, lahko tudi izpustite), Na vrh dodate še čokoladno kapljico in bučke so pripravljene!
V bučkah se skriva pravi bučni pire, ki ga lahko nadomestite tudi s pirejem sladkega krompirja. Namesto arašidovega masla lahko dodate tudi lešnikovo. javorjev sirup lahko nadomestite z agavinim ali medom, lahko pa izberete tudi drugo tekoče sladilo po izbiri. Namesto vaniljevih beljakovin pa okus po izbiri - speculoos, slana karamela ali cimet bi odlično sedli v takšen recept!!
Na blogu pa vas čaka tudi ogromno receptov za prave, božanske jesenske sladice. Najdete jih tukaj.
Vse sestavine za mini bučke zmešajte v skledi in poskusite. Po želji dodajte še sladkor ali sladilo. Če je masa premokra dodajte več moke, če je presuha pa več pireja/masla/sirupa.
Kroglice napolnite s čokoladnimi kapljicami in ponovno oblikujte kroglico. Z zobotrebcem naredite zareze in kroglico rahlo pritisnite ob dno.
Povaljajte v sladkorju in na vrh dodajte eno čokoladno kapljico.
KLJUČNE BESEDE bučni cake popsi, cake pops bučke, mini bučke, mini bučke s temno čokolado, pumpkin spice cake pops
Mini bučke s temno čokolado in bučnim pirejem
Popolna jesenska sladica? Mini bučke!
V seriji novih, dišečih jesenskih receptov imam za vas nekaj res finega - hitro pripravljene in noro luškane mini bučke s pravim bučnim pirejem in polnilom temne čokolade.
S preprostim trikom do najlepše in najhitrejše jesenske sladice - potrebujete samo zobotrebec!
Mini bučke so pripravljene hitro - vse sestavine za bučke zmešajte v posodi in oblikujete kroglice. Kroglicam potem s pomočjo zobotrebca naredite zareze, jih s prstom nežno pritisnete ob dno in nato povaljate v sladkorju (opcijsko, lahko tudi izpustite), Na vrh dodate še čokoladno kapljico in bučke so pripravljene!
V bučkah se skriva pravi bučni pire, ki ga lahko nadomestite tudi s pirejem sladkega krompirja. Namesto arašidovega masla lahko dodate tudi lešnikovo. javorjev sirup lahko nadomestite z agavinim ali medom, lahko pa izberete tudi drugo tekoče sladilo po izbiri. Namesto vaniljevih beljakovin pa okus po izbiri - speculoos, slana karamela ali cimet bi odlično sedli v takšen recept!!
Na blogu pa vas čaka tudi ogromno receptov za prave, božanske jesenske sladice. Najdete jih tukaj.
Mini bučke s temno čokolado in bučnim pirejem
Nina ZorčičSestavine
Mini bučke
Nadev
Posip
Postopek
Preberite še: