“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki (dejansko zelo podoben klasični Nutelli), namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico – božansko! Sočna čokoladna sredica vas bo očarala.
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki (dejansko zelo podoben klasični Nutelli), namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico – božansko! Sočna čokoladna sredica vas bo očarala.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Priprava je res noro preprosta! Kruhke premažete s čokoladnim proteinskim namazom in jih zložite v sendviče. Vse ostale sestavine samo zmešate v večji posodi in v njo namočite sendviče.
Sendviče namakajte približno 2 minuti na eni strani, da res dobro vpijejo tekočino. V kolikor imate raje šnite, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če kruhke samo na hitro pomočite v maso z vsake strani.
Če pa imate raje bolj sočne kruhke, pa jih namakajte približno 2 minuti na eno stran. Kruhek lahko tudi na nežno prepikate z vilicami, da se tekočina lažje vpije.
Če se kruhki dlje namakajo so bolj sočni, bolj polni okusa, tekstura znotraj pa spominja kot na “puding” kot na kruh. Meni osebno so takšni boljši, ker imajo več arome in ostanejo dlje časa sočni.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Priprava je res noro preprosta! Kruhke premažete s čokoladnim proteinskim namazom in jih zložite v sendviče. Vse ostale sestavine samo zmešate v večji posodi in v njo namočite sendviče.
Sendviče namakajte približno 2 minuti na eni strani, da res dobro vpijejo tekočino. V kolikor imate raje šnite, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če kruhke samo na hitro pomočite v maso z vsake strani.
Če pa imate raje bolj sočne kruhke, pa jih namakajte približno 2 minuti na eno stran. Kruhek lahko tudi na nežno prepikate z vilicami, da se tekočina lažje vpije.
Če se kruhki dlje namakajo so bolj sočni, bolj polni okusa, tekstura znotraj pa spominja kot na “puding” kot na kruh. Meni osebno so takšni boljši, ker imajo več arome in ostanejo dlje časa sočni.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Kruh premažite s proteinskim čoko lešnik namazom in ga prekrijte z drugim kosom kruha. Nato jih na rahlo prepikajte z vilicami, da lažje vpijejo tekočino.
V ločeni posodi s pomočjo metlice za stepanje zmešajte beljake, mleko in proteine v prahu. Mešajte, dokler ne nastane gladka zmes brez grudic.
V zmes pomočite sestavljen sendvič. Sendvič namakajte dobro minuto na eni strani, da res dobro vpije tekočino. V kolikor imate raje kruhke, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če jih samo na hitro pomočite v maso z vsake strani.
Medtem ko se sendivč namaka na srednjem ognju segrejte ponev. Dodajte 1 čajno žličko kokosovega olja in pustite, da se raztopi.
Na segreto maslo dodajte namočen sendvič in ga pecite par minut na eni strani - približno 3-4 minute oz. tako dolgo, da se kruhek zapeče do zlato rjave barve. Obrnite in popecite še na drugi strani.
Dodajte eritritol ali sladkor v prahu (opcijsko) in postrezite.
Polnjen proteinski “French toast”
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki (dejansko zelo podoben klasični Nutelli), namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico – božansko! Sočna čokoladna sredica vas bo očarala.
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki (dejansko zelo podoben klasični Nutelli), namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico – božansko! Sočna čokoladna sredica vas bo očarala.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Za pripravo beljakovinske mešanice pa sem spet uporabila svoje najljubše veganske čokoladne proteine s slano karamelo.
S kodo NINAMYP imate na Myprotein spletni strani vsaj 33% popust.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Za pripravo beljakovinske mešanice pa sem spet uporabila svoje najljubše veganske čokoladne proteine s slano karamelo.
S kodo NINAMYP imate na Myprotein spletni strani vsaj 33% popust.
Polnjen proteinski "French toast"
Nina ZorčičSestavine
Polnilo
Posip
Postopek
Preberite še: