“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki, namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico in prelit z dodatnim proteinskim čokoladnim namazom!
P.S. namaz je identičen Nutelli, samo da je brez dodanega sladkorja!
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki, namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico in prelit z dodatnim proteinskim čokoladnim namazom!
P.S. namaz je identičen Nutelli, samo da je brez dodanega sladkorja!
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Priprava je res noro preprosta! Kruhke premažete s čokoladnim proteinskim namazom in jih zložite v sendviče. Vse ostale sestavine samo zmešate v večji posodi in v njo namočite kruhke, premazane z namazom.
Kruhke namakajte približno 2 minuti na eni strani, da res dobro vpijejo tekočino. V kolikor imate raje šnite, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če kruhke samo na hitro pomočite v maso z vsake strani.
Če pa imate raje bolj sočne kruhke, pa jih namakajte približno 2 minuti na eno stran. Kruhek lahko tudi na nežno prepikate z vilicami, da se tekočina lažje vpije.
Če se kruhki dlje namakajo so bolj sočni, bolj polni okusa, tekstura znotraj pa spominja kot na “puding” kot na kruh. Meni osebno so takšni boljši, ker imajo več arome in ostanejo dlje časa sočni.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Priprava je res noro preprosta! Kruhke premažete s čokoladnim proteinskim namazom in jih zložite v sendviče. Vse ostale sestavine samo zmešate v večji posodi in v njo namočite kruhke, premazane z namazom.
Kruhke namakajte približno 2 minuti na eni strani, da res dobro vpijejo tekočino. V kolikor imate raje šnite, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če kruhke samo na hitro pomočite v maso z vsake strani.
Če pa imate raje bolj sočne kruhke, pa jih namakajte približno 2 minuti na eno stran. Kruhek lahko tudi na nežno prepikate z vilicami, da se tekočina lažje vpije.
Če se kruhki dlje namakajo so bolj sočni, bolj polni okusa, tekstura znotraj pa spominja kot na “puding” kot na kruh. Meni osebno so takšni boljši, ker imajo več arome in ostanejo dlje časa sočni.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Od danes, 10.5.2021 od 12.00 do jutri, 11.5.2021 do 12.00 imate s kodo NINAMYP kar 42% popust na skoraj vse izdelke na spletni strani Myprotein!
Ob nakupu nad 45€ prejmete tudi darilo!
Vsa naročila med 12:00 – 17:00 uro pa imajo tudi brezplačno dostavo ob nakupu nad 35€!
Po tem datumu koda prinese klasičen 38% popust!
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Kruh premažite s proteinskim čoko lešnik namazom in ga prekrijte z drugim kosom kruha. Nato jih na rahlo prepikajte z vilicami, da lažje vpijejo tekočino.
V ločeni posodi s pomočjo železne metlice zmešajte beljake, mleko in proteine v prahu. Mešajte, dokler ne nastane gladka zmes brez grudic.
V zmes pomočite kruhke oz. sestavljen sendvič. Kruhke namakajte približno 2 minuti na eni strani, da res dobro vpijejo tekočino. V kolikor imate raje kruhke, ki imajo bolj suho sredico, je dovolj, če jih samo na hitro pomočite v maso z vsake strani. Če pa imate raje bolj sočne, pa jih namakajte približno 2 minuti na eno stran.
Medtem ko se kruhki oz. sendvič namakajo na srednjem ognju segrejte ponev. Dodajte 1 čajno žličko kokosovega olja in pustite, da se raztopi.
Na segreto maslo dodajte namočen sendvič in ga pecite par minut na eni strani - nekje 3-4 minute oz, tako dolgo, da se kruhek zapeče in je zlato rjave barve. Obrnite in popecite še na drugi strani.
Dodajte eritritol ali sladkor v prahu (opcijsko) in postrezite.
Polnjen proteinski “French toast”
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki, namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico in prelit z dodatnim proteinskim čokoladnim namazom!
P.S. namaz je identičen Nutelli, samo da je brez dodanega sladkorja!
Proteinska bomba!
“French Toast” polnjen s proteinskim čokoladnim namazom z lešniki, namočen v visokoproteinsko čokoladno mešanico in prelit z dodatnim proteinskim čokoladnim namazom!
P.S. namaz je identičen Nutelli, samo da je brez dodanega sladkorja!
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
“French Toast” oz. sladke šnite so res najlažje pripravljena hitra in okusna malica. Če jim dodamo še proteine, pa se hitro spremenijo v zelo hranljiv in nasiten obrok.
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Za pripravo beljakovinske mešanice pa sem spet uporabila svoje najljubše veganske čokoladne proteine s slano karamelo.
Spet pa imam za vas noro kodo za popust!
Od danes, 10.5.2021 od 12.00 do jutri, 11.5.2021 do 12.00 imate s kodo NINAMYP kar 42% popust na skoraj vse izdelke na spletni strani Myprotein!
Ob nakupu nad 45€ prejmete tudi darilo!
Vsa naročila med 12:00 – 17:00 uro pa imajo tudi brezplačno dostavo ob nakupu nad 35€!
Po tem datumu koda prinese klasičen 38% popust!
Za pripravo svojega proteinskega “French Toasta” sem uporabila vrhunske, beljakovinske izdelke od Myprotein. Z vsemi temi izdelki sem že ustvarjala in nad končnimi prigrizki oz. sladicami sem vedno navdušena.
Kruhke sm premazala z res božanskim proteinskim namazom Čoko lešnik – s čokolado in lešniki. Kakor da bi jedel Nutello, samo brez dodanega sladkorja in z dodanimi beljakovinami.
Za pripravo beljakovinske mešanice pa sem spet uporabila svoje najljubše veganske čokoladne proteine s slano karamelo.
Spet pa imam za vas noro kodo za popust!
Od danes, 10.5.2021 od 12.00 do jutri, 11.5.2021 do 12.00 imate s kodo NINAMYP kar 42% popust na skoraj vse izdelke na spletni strani Myprotein!
Ob nakupu nad 45€ prejmete tudi darilo!
Vsa naročila med 12:00 – 17:00 uro pa imajo tudi brezplačno dostavo ob nakupu nad 35€!
Po tem datumu koda prinese klasičen 38% popust!
Polnjen proteinski "French toast"
Nina ZorčičSestavine
Polnilo
Posip
Postopek
Preberite še: