Ker se vsem vedno mudi, kljub temu pa bi vsi radi uživali v kvalitetnih, gurmanskih obrokih sem za vas pripravila serijo božanskih receptov, pripravljenih v 30 minutah ali manj!
Pripravila sem malo drugačno paradižnikovo juho, izredno aromatično, ki vas bo navdušila. Kljub temu, da nisem ljubitelj paradižnikove juhe, mi je ta všeč ker je drugačna - za paradižnikovo aromo poskrbi paradižnikov koncentrat in kanček pasate. Zaradi treh strokov česna in prave mešanice začimb pa je izredno aromatična in osvežilna.
Polna okusa in popolna v kombinaciji z Mlinotestovimi Divita ravioli s špinačo in ricotto. Božanska kombinacija, za katero srčno upam, da jo boste poskusili.
Pravi gurmansko obrok pripravljen hitro in preprosto, v dobrih 20 minutah! Juha je pripravljena hitro, saj se vse sestavine samo zmešajo in pokuhajo, toliko da se povežejo, Na koncu v juho dodamo še raviole, ki za kuhanje potrebujejo le par minut.
V 30 minutah z Divita testeninami do hitrega gurmanskega obroka - ni slabo, kajne? Pri Mlinotestu ponujajo 7 različnih polnjenih testenin in 3 okuse njokov. Trenutno pa na njihovi spletni strani poteka še nagradna igra, ki traja do 4.12. s super nagradami: 1x vinski vlak za 2 osebi,
3x cedilo + izbrane Divita testenine,
5x darilni paket sušenih testenin Divita! Več o nagradni igri si lahko preberete tukaj.
Z Divita testeninami pa sem pripravila tudi ta recept za izjemno hitre raviole s tartufi in tartufovo parmezanovo omako. Res gurmansko kosilo v 15 minutah! Recept vas čaka tukaj. Ali pa te ajdove njoke v božanski kremni omaki z gobicami in špinačo. Recept najdete tukaj . In nekaj res posebnega: hrustljave Air Fryer torteline s pršutom! Recept najdete tukaj . Eden izmed mojih favoritov pa je tale Ravioli lazanja v 30 minutah. Recept je tukaj. In tile BOŽANSKI SOČNI gratinirani njoki s pestom. Recept najdete tukaj.
Na blogu vas pa čaka že ogromno receptov za kosila, priloge, tako klasične kot veganske jedi. Vsi recepti za slane jedi vas čakajo
tukaj.
Hitra paradižnikova juha z ravioli
Nina Zorčič
Čas priprave 5mins
Čas peke 15mins
Vrsta obroka Kosilo
Količina 2porciji
Sestavine
Paradižnikova juha z ravioli
2jedilni žliciolivnega olja
1nasekljana rdeča čebula
3strokičesna, drobno nasekljani
ščepsoli
1čajna žličkaorigana
1čajna žličkabazilike
3jedilne žliceparadižnikovega koncentrata
1zelenjavna jušna kocka
800mlvrele vode
100g paradižnikove passate
250graviolov s špinačo in ricotto Mlinotest
Dodatki
nariban parmezan
nasekljana bazilika
popečen kruh
Postopek
V večji ponvi na srednjem ognju segrejte olivno olje. Dodajte nasekljano čebulo in pražite par minut, da postekleni. Dodajte še česen in pražite minuto.
Začinite in dodajte paradižnikov koncentrat. Premešajte in pražite par minut, da se karamelizira. Nato dodajte zdrobljeno jušno kocko in zalijte z vrelo vodo ter passato. Premešajte in kuhajte par minut, da se okusi povežejo.
Nato poskusite in po želji dodatno začinite, v kolikor vam je premočna pa dodajte malo več vode. V juho dodajte raviole, ponev pokrijte s pokrovko in kuhajte še 5 minut oz. toliko časa, da so ravioli kuhani.
Odstavite in postrezite z naribanim parmezanom, nasekljano baziliko in popečenimi kruhki.
Hitra paradižnikova juha z ravioli
Ker se vsem vedno mudi, kljub temu pa bi vsi radi uživali v kvalitetnih, gurmanskih obrokih sem za vas pripravila serijo božanskih receptov, pripravljenih v 30 minutah ali manj!
Pripravila sem malo drugačno paradižnikovo juho, izredno aromatično, ki vas bo navdušila. Kljub temu, da nisem ljubitelj paradižnikove juhe, mi je ta všeč ker je drugačna - za paradižnikovo aromo poskrbi paradižnikov koncentrat in kanček pasate. Zaradi treh strokov česna in prave mešanice začimb pa je izredno aromatična in osvežilna.
Polna okusa in popolna v kombinaciji z Mlinotestovimi Divita ravioli s špinačo in ricotto. Božanska kombinacija, za katero srčno upam, da jo boste poskusili.
Pravi gurmansko obrok pripravljen hitro in preprosto, v dobrih 20 minutah! Juha je pripravljena hitro, saj se vse sestavine samo zmešajo in pokuhajo, toliko da se povežejo, Na koncu v juho dodamo še raviole, ki za kuhanje potrebujejo le par minut.
V 30 minutah z Divita testeninami do hitrega gurmanskega obroka - ni slabo, kajne? Pri Mlinotestu ponujajo 7 različnih polnjenih testenin in 3 okuse njokov. Trenutno pa na njihovi spletni strani poteka še nagradna igra, ki traja do 4.12. s super nagradami: 1x vinski vlak za 2 osebi, 3x cedilo + izbrane Divita testenine, 5x darilni paket sušenih testenin Divita! Več o nagradni igri si lahko preberete tukaj.
Z Divita testeninami pa sem pripravila tudi ta recept za izjemno hitre raviole s tartufi in tartufovo parmezanovo omako. Res gurmansko kosilo v 15 minutah! Recept vas čaka tukaj. Ali pa te ajdove njoke v božanski kremni omaki z gobicami in špinačo. Recept najdete tukaj . In nekaj res posebnega: hrustljave Air Fryer torteline s pršutom! Recept najdete tukaj . Eden izmed mojih favoritov pa je tale Ravioli lazanja v 30 minutah. Recept je tukaj. In tile BOŽANSKI SOČNI gratinirani njoki s pestom. Recept najdete tukaj.
Na blogu vas pa čaka že ogromno receptov za kosila, priloge, tako klasične kot veganske jedi. Vsi recepti za slane jedi vas čakajo tukaj.
Hitra paradižnikova juha z ravioli
Nina ZorčičSestavine
Paradižnikova juha z ravioli
Dodatki
Postopek
Preberite še: