Tiramisu sladica kar za zajtrk- ampak brez moke ali dodanih sladkorjev.
Noro kremast, sočen in poln beljakovin!
Za pripravo so dejansko uporabljene samo klasične sestavine za ovseno kašo, dodala sem samo še malo kave in vaniljevega proteinskega pudinga - uporabila sem Zbregov proteinski puding, dostopen tukaj. Z verzijo brez mleka uporabite primeren puding, ali pripravite kar domačega.
Ovsena kaša je slajena z eritritolom in vaniljevnimi proteini brez dodanega sladkorja. Uporabila sem svoje najljubše veganske proteine od Myprotein, na katere imate s kodo NINAMYP še (vsaj 38%) popust! Proteini so na voljo tukaj.
Ker so kosmiči zelo sočni vam svetujem, da osnovo s kosmiči postavite v hladnik za vsaj 3 ure ali kar čez noč, potem pa vse skupaj prelijete s pudingom in posujete s kakavom. Tako bo premaz pudinga bistveno lažji.
Tiramisu Overnight Oats
Nina Zorčič
Čas priprave 10min
Vrsta obroka Zajtrk
Količina 4porcije
Sestavine
Ovsena kaša
150gdrobnih ovsenih kosmičev
400grastlinskega napitka
15geritritola al sladila po izbiri
½čajne žličkevaniljeve arome
2jedilni žliciskuhane kave
25gveganskih sojinih proteinov Myprotein
400gproteinskega vaniljeva pudinga(za verzijo brez mleka uporabite primeren puding)
Posip
kakav v prahu
Postopek
V posodi zmešajte ovsene kosmiče, napitek, sladilo, vaniljevo aromo, kavo, in veganske proteine v prahu.
Premešajte in prelijte v manjši pekač premera 16cm x 16cm ali v posodo podobne velikosti.
Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure ali kar čez noč.
Ohlajene kosmiče premažite s pudingom in posujte s kakavom v prahu.
Postrezite takoj, ostale porcije pa hranite v hladilniku do 3 dni.
Tiramisu Overnight Oats
Tiramisu sladica kar za zajtrk- ampak brez moke ali dodanih sladkorjev.
Noro kremast, sočen in poln beljakovin!
Za pripravo so dejansko uporabljene samo klasične sestavine za ovseno kašo, dodala sem samo še malo kave in vaniljevega proteinskega pudinga - uporabila sem Zbregov proteinski puding, dostopen tukaj. Z verzijo brez mleka uporabite primeren puding, ali pripravite kar domačega.
Ovsena kaša je slajena z eritritolom in vaniljevnimi proteini brez dodanega sladkorja. Uporabila sem svoje najljubše veganske proteine od Myprotein, na katere imate s kodo NINAMYP še (vsaj 38%) popust! Proteini so na voljo tukaj.
Ker so kosmiči zelo sočni vam svetujem, da osnovo s kosmiči postavite v hladnik za vsaj 3 ure ali kar čez noč, potem pa vse skupaj prelijete s pudingom in posujete s kakavom. Tako bo premaz pudinga bistveno lažji.
Tiramisu Overnight Oats
Nina ZorčičSestavine
Ovsena kaša
Posip
Postopek
Preberite še: